mogador

Mogador Outdoor ha dissenyat un programa d’activitats outdoor que fomenta el treball en equip. Els objectius dels programes es dirigeixen a fomentar el desenvolupament i presa de consciència per part dels participants, de les competències bàsiques que han de facilitar la consolidació i projecció personal i professional en els àmbits de la integració, la capacitat de treball en equip, la direcció de persones i el lideratge.

 

Cursa d’orientació:
Un cop realitzada l’explicació de la prova per part de l’organització i

lliurats els mapes i dorsals, els participants han de realitzar el recorregut marcat en el menor temps possible, trobant el nombre màxim de controls de pas distribuïts per l’espai natural. Lliurament de premis per als 3 millors equips.

 

Raid Aventura:

Prova combinada de diferents disciplines (escalada, orientació, espeleologia, tir amb arc, bicicleta, altres…) en el medi natural, on els participants, amb l’ajuda d’un mapa, hauran de realitzar un recorregut marcat per l’organització en el menor temps possible.

 

Els Raiers:
Distribuïts els participants en equips, prèviament a la construcció hauran de negociar amb la resta dels equips l’intercanvi de material, definir com construir l’embarcació (petit croquis) i mostrar-la a l’organització perquè aquesta doni la seva aprovació. A continuació han de construir una embarcació que ha de transportar tots els participants i materials fins al punt marcat per l’organització abans que la resta d’equips.

 

Localitzacions:

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Espai natural Bosc de Can Bonvilar

(Hotel Double Tree by Hilton)

Parc urbà de Vallparadís

También te puede interesar…

banner_que-fer

Qué hacer

¿No sabes qué hacer? El Vallès te ofrece muchísimas propuestas para realizar en plena naturaleza.

banner_on_menjar11

Dónde comer

Aprovecha tu visita al Vallès para probar la excepcional gastronomía del territorio. ¡No te arrepentirás!

banner_on-dormir

Dónde dormir

Después de un día duro, es importante tener un buen descanso. Echa un vistazo a las opciones que te ofrecemos para tener una noche de ensueño.

No hay comentarios

Deja un comentario